Afbeelding

Noordman Vloer- & Raambekleding presenteert vernieuwde winkel

Partnerbijdrages

Noordman Vloer- & Raambekleding in Hattem nodigt iedereen van harte uit om de compleet vernieuwde winkel te komen bezichtigen. “De laatste acht jaar hebben we geen ingrijpende verbouwingen gedaan. Nu zijn we trots, dat we u kennis kunnen laten maken met onze geheel verbouwde winkel, helemaal in stijl van deze tijd”, zo laat Noordman Vloer- en Raambekleding weten.

Zo zijn er in de winkel veel nieuwe kleuren en items aangebracht en beschikt Noordman Vloer- en Raambekleding over 24 nieuwe kamers, waar zij tal van mogelijkheden kunnen laten zien op het gebied van vloer- en raambekleding. Ook vindt men in de winkel veel voorbeeldvloeren voor zowel de particuliere klant als de zakelijke. “De inrichting van huizen en kantoren verandert en wij veranderen uiteraard mee. Zo heeft onze winkel nu een industriële uitstraling, iets dat helemaal ‘hot’ is. Verder vindt men in de opbouw van onze showroom veel natuurproducten terug zoals wol en marmoleum”, aldus Noordman.

Op zaterdag 15 april (Paaszaterdag), maandag 17 april (Tweede Paasdag vanaf 11.00 uur) en zaterdag 22 april houdt Noordman Vloer- en Raambekleding speciale openingsdagen. Men kan onder het genot van een hapje en een drankje de winkel komen bekijken Tijdens deze openingsdagen ontvangen alle klanten een leuke attentie. “En natuurlijk vergeten we onze klein(st)e gasten niet. Voor hen staat er onder andere een springkussen”, aldus het Hattemse bedrijf.

Noordman Vloer- & Raambekleding
De Netelhorst 14

8051 KE Hattem
(038) 444 26 00
www.noordmantapijt.nl

Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18
Afbeelding
Typhoon bij Plato tijdens Recordstoreday Algemeen 22 apr, 08:16