Stadshagen op Planken bij ZZUit met Flatlife

Cultuur

Stadshagen op Planken bij ZZUit met `Flatlife``

Flatlife neemt u mee in het leven van een negental flatbewoners en hun onderlinge relaties. De verschillende karaktes zorgen voor de nodige spanning en verrassende dialogen.

Regie: Lisi de Schepper Auteurs: Cees Heijdel en Arnold Fickweiler
In het leven van de flat draait het om relaties: relaties tussen bewoners die een huiskamer delen én hun relaties met andere flatbewoners. De intenties van de bewoners lopen nogal uiteen. Samen met de totaal verschillende karakters zorgt dat voor de nodige spanning en verrassende dialogen.

Stichting Stadshagen op Planken (SOP) komt ook dit jaar weer naar Zwolle Zuid. De stichting is opgericht in 2005 en brengt jaarlijks een voorstelling op de planken. Een stuk waarin humor samen opgaat met stof tot nadenken. SOP speelt niet alleen voor inwoners van Stadshagen, maar ook andere wijken in Zwolle. In “Flatlife” ontmoet u veel verschillende personen: van een duo dat op topniveau danst, een masseur, een non en wie is de figuur die in de hal slaapt.....

Dit boeiende toneel is te zien op vrijdag 21 april om 20.15 uur in Multifunctioneel Centrum SIO, Thorbeckelaan 2 in Zwolle. Kaarten à € 7,50 (incl. drankje) zijn te reserveren via info@zzuit.nl, te koop aan de zaal of via de Zwolse Theaters. Ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig.