Mega Magazijnleegverkoop bij Beds & Bedwear van 19 tot en met 22 april

Partnerbijdrages

Beds & Bedwear Zwolle geldt als dé specialist op het gebied van mooi, goed en lekker slapen. De zaak is een filiaal van Beddenspecialist Huisman in Steenwijk, een bedrijf dat al 85 jaar bestaat.

In dit tijdsbestek is ontzettend veel kennis en expertise in het beddenvak ontwikkeld. Van daaruit is Beds & Bedwear opgezet. Inmiddels is de zaak alweer 2,5 jaar gevestigd in de Diezerstraat. Als jong en dynamisch bedrijf loopt Beds & Bedwear voorop met de nieuwste trends op het gebied van bedden en bed-/badtextiel. Daarvoor moet ruimte in de winkel worden gemaakt. Daarom heeft Beds & Bedwear een spectaculaire Mega Magazijnleegverkoop georganiseerd.

De Mega Magazijnleegverkoop is van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 april in de winkel aan de Diezerstraat 122. Klanten krijgen onder andere aanbiedingen op boxsprings, matrassen, topmatrassen, kussens en dekbedden van de merken Beddelicious, Vandyck, Cassenz en Silvana Support. Daarnaast zijn er grote partijen overtrekken, hoeslakens en handdoeken van zware kwaliteit voor nu zeer aantrekkelijke prijzen en tot wel 50 procent korting. De Mega Magazijnleegverkoop duurt maar vier dagen. Kom dus direct naar de winkel en profiteer van spectaculaire aanbiedingen, want op = op.