Afbeelding
Erik-Jan Berends

Brouwers Accountants & Adviseurs is ‘on the move’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Brouwers Accountants is verhuisd naar de Burgemeester van Roijensingel 18. “We waren gevestigd aan het Van Nahuysplein en de Baileystraat. Onze wens was één sfeervol pand en dat hebben we hier gevonden”, vertelt directeur Han Brouwers.

Het accountantsbureau is verder gevestigd in Deventer, Arnhem, Genemuiden en Apeldoorn. Brouwers was al enige tijd op zoek naar één goede locatie in Zwolle. “We willen geen flat langs de snelweg met een etiket erop. We hebben goede medewerkers en die verdienen een fijne werkplek. Ze zitten immers meer uren hier dan thuis. Daarom richten we het pand ook meer in als woonkamer dan als kantoor.” Onder hoge druk is de vestiging aan het Van Nahuysplein vóór 1 april verhuisd. Brouwers: “We zijn onze lokale leveranciers Nooter, Klappe en TKC daarvoor heel dankbaar. Er liepen hier 2,5 week dertig man.” De vestiging aan de Baileystraat gaat op 26 april over.

Het dienstenpakket van Brouwers Accountants bestaat uit zes takken: het verzorgen van accountantsverklaringen voor grotere bedrijven, het verzorgen van de administratie van het MKB en het inzicht geven in resultaat- en balansposities met een dashboard en app, loonadministratie en HRM-advies, corporate finance als ook fusies en overnames en het herfinancieren van risicodragend kapitaal, het begeleiden van bedrijven met hun financiering – een taak die banken voorheen deden -, en fiscale en juridische hulp bij Ondernemersrecht en Arbeidsrecht.

“We zijn een soort community geworden waar klanten bij willen horen”, zegt Brouwers met trots. Na de zomer, als het pand volledig is ingericht, krijgen klanten de gelegenheid het te bewonderen tijdens een Open Huis.

Brouwers Accountants & Adviseurs

Burgemeester van Roijensingel 18

8011 CT Zwolle
(038) 851 52 00

www.brouwers.nl