Afbeelding

jochem, voor ogen wint titel ‘Mooiste optiekzaak van Nederland’

Partnerbijdrages

In Amsterdam werden vorige week maandagavond de NanaWoody&John Awards uitgereikt. In de feestelijke ambiance van het geheel nieuw gebouwde Strand Zuid genoten de bijna tweehonderd gasten van een heerlijk diner én een geweldige show die in ieder geval duidelijk maakte dat de zelfstandige optiekbranche bruist van dynamiek en passie.

jochem, voor ogen, dat vorig jaar de bestaande winkel ingrijpend verbouwde en uitbreidde met een state-of-the-art Oogzorgcentrum, was samen met negen andere innovatieve optiekzaken uit het hele land genomineerd voor de prestigieuze titel ‘De mooiste optiekzaak van Nederland’. Aan het eind van de avond, toen de spanning inmiddels tot grote hoogte gestegen was, werd dan eindelijk de uitslag bekend gemaakt: jochem, voor ogen ging met deze prachtige Award terug naar Zwolle.

Een terechte en verdiende beloning voor goed en gedurfd ondernemerschap. jochem, voor ogen behoort zeker bij de trendsetters onder de zelfstandige opticiens en laat met het nieuwe concept eens te meer zien hoe goed optimale separaat maar wel naast een gezellige winkel met mooie producten samen kunnen gaan. Het is daarmee een ideaal voorbeeld binnen de Nederlandse optiek en zelfs in het buitenland.

jochem,voor ogen
Vispoortenplas 1
8011 TH Zwolle
(038) 421 58 17

www.voorogen.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30