Afbeelding

‘Original Voices of The Kelly Family’ komen naar Oldebroek

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

‘The Original Voices of The Kelly Family’ verzorgen op vrijdag 1 september een optreden tijdens het Mega Piraten Festijn in Oldebroek.

“Ruim een jaar hebben de onderhandeling geduurd om ze naar Nederland te krijgen”, laat organisator Eddie Mensink weten. ‘The Original Voices of The Kelly Family, bestaande uit Patricia Kelly, Kathy Kelly, Paul Kelly en Johnny Kelly, is een van oorsprong Amerikaans/Duitse groep bestaande uit het gezin Kelly. Ze is onder meer bekend van de nummers David's Song, Fell In Love With An Alien, Come Take My Hand en Peces en el Rio. Patricia, Kathy, Paul en Johnny Kelly hebben een meer dan speciale band met Nederland. Zo woonden ze eind jaren zeventig onder andere in Volendam en Amsterdam.

De bezoekers van het MPF Oldebroek mogen optredens verwachten van tientallen topartiesten uit de Nederlandstalige muziekwereld. Zo komen, naast ‘The Original Voices of The Kelly Family’, Jan Smit, Marianne Weber, Jannes, Ancora, Bökkers, Jan Keizer en Anny Schilder en Koos Alberts, Ronnie Ruysdael, het IJsselduo, John de Bever en Django Wagner. Daar het Megapiratenfestijn zo goed als altijd is uitverkocht, is er op vrijdag 21 april een speciale voorverkoopavond in Kulturhus ‘De Talter’ in Oldebroek. Op deze manier is er voor de bewoners van Oldebroek en directe omgeving zekerheid om aan kaarten te kunnen komen.

Daar kunnen de kaarten voor een gereduceerd tarief worden gekocht. Normaal gesproken kost een kaartje 25 euro (exclusief reserveringskosten), maar deze avond betaalt men 20 euro (zolang de voorraad strekt). Aanvang is om 18.00 uur en de voorverkoop duurt tot 21.00 uur. Direct na deze speciale voorverkoopavond begint de landelijke verkoop.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 16 uur geleden