Afbeelding

Het kleurige voorjaar breekt los bij Hoogendoorn

Algemeen

Het kleurige voorjaar breekt los bij Hoogendoorn

Het is weer de laatste zaterdag van april. En dat is een bijzondere dag bij Hoogendoorn Kwekerij. Al weken van tevoren krijgen onze medewerkers telefoontjes van mensen die willen weten wanneer de geranium dag is. Ze kunnen niet wachten, maar het blijft altijd de laatste zaterdag van april.

Deze laatste dag van april is een gezellige dag voor jong en oud om heerlijk rond te snuffelen tussen honderdduizenden tuinplanten. "De laatste jaren zijn wij ook uitgegroeid tot een van de grotere spelers op het gebied van bomen, heesters en coniferen. Maar perkplanten, geraniums, surfunia’s, knolbegonia, vlijtige liesjes, afrikaantjes luiden altijd de mooiste tijd in, dat is lekker voorjaar."

Planten voor mei heeft het volgens Hoogendoorn geen enkele zin, want van oorsprong komen deze planten allemaal uit warmere gebieden, in verband met nachtvorst is het niet verstandig om voor mei te planten. Voor alle tuinvragen is Hoogendoorn het juiste adres. Dat kan ook bijna niet anders met ruim 50 jaar ervaring in het vak.

Hoogendoorn is dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur, zondags zijn wij gesloten.

Hoogendoorn Kwekerij & Groothandel
Hartogsweg 11 IJsselmuiden
Tel: (038) 3315131

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden