Afbeelding

De nieuwe Kia Picanto bij Van Mossel Automotive

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het nieuwe model heeft een fris, sprankelend uiterlijk en een kwalitatief hoogwaardig en ruimer interieur. De gloednieuwe Picanto kunt u nu bekijken bij uw Kia dealer in Zwolle. De vanaf prijs bedraagt € 11.725,- en is standaard o.a. voorzien van bumpers in carrosseriekleur, centrale vergrendeling, getint glas en een radio.

Het sportieve uiterlijk, strakke lijnen en oog voor design geeft ‘m dat pittige randje wat ervoor zorgt dat u niet onopgemerkt voorbij gaat. Met krachtige, horizontale lijnen voor en over de flanken oogt de nieuwe Picanto groter dan hij is, want hij is exact even lang en breed als zijn voorganger: 3.595 mm lang en 1.595 mm breed. Hij is compact van buiten en ruim van binnen: de ideale kleine auto voor avonturen.

Dankzij de langere wielbasis en het hogere dashboard biedt de nieuwe Picanto meer (been-) ruimte. Het model is er uitsluitend als vijfdeurs, met keuze uit versies voor vier of vijf inzittenden. Verder is de bagageruimte gegroeid naar 255 liter, dit is het grootste in zijn klasse! Ook is er een primeur in deze klasse: de middenarmsteun voorin is 55 mm verschuifbaar en biedt een bergruimte die groot genoeg is voor een literfles. De nieuwe Picanto biedt al zijn inzittenden verrassend veel plaats.

Er zijn drie benzinemotoren voor in de nieuwe Picanto. Een 1.0 met 68pk, een viercilinder 1.2 met 86pk en vanaf het vierde kwartaal de 1.0 Turbo met naar verwachting 100pk. U bent van harte welkom op de Oude Meppelerweg 2 in Zwolle!

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02