Afbeelding

Benefietconcert voor IntermeZZo

Algemeen

ZWOLLE - IntermeZZo, het Zwolse nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten, heeft voor zondagmiddag 7 mei voor het eerst een concert georganiseerd.

Het concert is bestemd voor ieder die zich betrokken voelt en van muziek houdt. Kamerkoor Collegium Musicum Salland (CMS) en het Hanzekwintet verzorgen deze middag aansprekende muziek. Het initiatief komt van één van de koorleden van Kamerkoor Collegium Musicum Salland die als naaste vaker te gast is in het nazorgcentrum. Het concert is bedoeld als geste voor de gasten en hun naasten om even niet met ziek-zijn bezig te zijn, maar te genieten. Ook erkenning van het waardevolle werk van IntermeZZo en de vrijwilligers die er werken.

Het concert is een benefietconcert. De opbrengst komt geheel ten goede aan IntermeZZo, dat voor haar werk is aangewezen op sponsoring en gaven. De zangers en dirigent van CMS en musici van het Hanzekwintet zetten hun talent in en ook Isala en verschillende andere sponsoren werken belangeloos mee. Er wordt geen entree gevraagd, maar een vrije gift wordt gewaardeerd.

Aanmelden voor het concert kan telefonisch via IntermeZZo (038) 424 60 88 op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur of per mail naar info@intermezzo-zwolle.nl.

De ontvangst op zondag 7 mei is om 14.30 uur; het concert begint om 15.00 uur. De bijeenkomst is in het Auditorium Isala in gebouw D op de tweede verdieping aan de Dr. van Heesweg 2.