Afbeelding
Studio Sassenpoort

Henk Jan Meijer in Studio Sassenpoort bij RTV ZOo.

Algemeen

Henk Jan Meijer in Studio Sassenpoort bij RTV ZOo.

Na Koningsdag 2017 kijkt burgemeester Henk Jan Meijer dit weekend bij RTV ZOo samen met Gerard Waanders terug op Koningsdag 2016 in de Overijsselse provinciehoofdstad.

In Studio Sassenpoort vertelt Henk Jan Meijer hoe hij die dag vorig jaar heeft ervaren en hoe de stad zich op het feest voorbereidde. Het motto van de dag was hoe Zwollenaren het leven vieren in hun historische binnenstad, een dynamische Hanzestad die ook een plek is voor creatieve studenten, inventieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers. Meijers eigen motto is het beste uit zichzelf halen en als Burgemeester het beste uit de stad.

Een aantal opzienbarende projecten de afgelopen jaren, waartoe onder leiding van Meijer met voortvarendheid werd besloten, kenmerken ‘de nieuwe Zwolse maat’ die bij een provinciehoofdstad als Zwolle hoort, vindt Meijer.

Ook als raadslid en wethouder heeft Meijer ervaring. Hij legt uit wat in het begin lastig was aan de omschakeling van het wethouderschap naar dat van burgemeester. En uiteraard stelt Gerard Waanders de vraag of een burgemeester nog wel aan hobby’s toekomt. In het RTV ZOo tv-programma Studio Sassenpoort kijken beide heren terug op 17 jaar burgemeesterschap.

De voorgaande uitzendingen van Studio Sassenpoort zijn terug te vinden op het YouTube kanaal van Studio Sassenpoort.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden