Afbeelding

De Koperen Hoogte houdt op 7 mei Open Dag

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kennismaken met de nieuwe restaurants Fresh Fish Corner, All-in buffetrestaurant, All-in gourmetrestaurant, Private dining en Steaks&More? Kom dan naar de Open Dag van de Koperen Hoogte op 7 mei.

Bezoekers kunnen genieten van een heerlijk gratis kopje koffie in de Serre. Tijdens deze dag kunnen ze kennismaken met de nieuwe restaurants en een heerlijk hapje proeven. De wijnleverancier verzorgt een wijnproeverij en voor de kinderen is er entertainment en een springkussen. Bij De Koperen Plas wordt een demonstratie vliegvissen, forelvissen, karpervissen en forelroken gegeven. Het programma duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Er is een

gratis kopje koffie vanaf 10.00 uur. Verder zijn er proeverijen in de nieuwe restaurants, een wijnproeverij, kinderentertainment en een springkussen en demonstraties bij De Koperen Plas: vliegvissen, forelvissen, karpervissen en forelroken.

Gasten van de Koperen Hoogte kunnen genieten van een kop koffie of lekkere maaltijd in het Grand Café of voor een onvergetelijke avond op grote hoogte gaan eten bij La Tour. Terwijl men in het draaiende restaurant zit, proeft men van culinaire hoogstandjes uit de Franse keuken. Blijven overnachten? Ook dat is een unieke ervaring, want slapen in een voormalige watertoren doet men nu eenmaal niet elke dag. Voor een bruiloft, bedrijfsfeest of conferentie kunnen gasten terecht in de sfeervolle zalen.

Vanuit de Koperen Hoogte kijkt men uit over de visvijver. Daar kan men plaatsnemen op het zonnige terras en wegdromen bij het glinsterende water. Visliefhebber? Gooi dan gerust een hengeltje uit bij De Koperen Plas. Van een middag vissen tot een gezellige lunch of uitgebreid diner, bij de Koperen Hoogte kan het allemaal.

De Koperen Hoogte

Lichtmisweg 51

8035 PL Zwolle

(0529) 428 428

www.dekoperenhoogte.nl

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 19 uur geleden