Afbeelding

TalentStad in Festival-sfeer

Partnerbijdrages

TalentStad Beroepscollege en TalentStad Praktijkonderwijs hebben voor woensdag 3 mei van 16.00 tot 19.00 uur, in samenwerking met Kunsteducatie Nederland, het TalentStad Festival georganiseerd.

Op het festivalterrein (op het schoolplein aan de Blaloweg 1) presenteren de leerlingen hun product of presentatie dat zij hebben gemaakt of voorbereid. Er zijn marktkraampjes met onder meer diverse (zelfgemaakte) producten, dansacts, muziek en een dj, een foodbar met heerlijk eten en drinken en frisse cocktails die de leerlingen op spectaculaire wijze presenteren.

Ook is er een ‘rad van fortuin’ en een heuse ‘Escape-van’ waaruit men pas weer kan ontsnappen als daarvoor de nodige puzzels en raadsels zijn opgelost. Wie het haar mooi opgemaakt of gestyled wil hebben of de nagels in een hippe kleur gelakt, het is allemaal mogelijk op het Festival. Op het TalentStad Festival is dus voor jong en oud van alles te beleven. Het festival begint om 16.00 uur en wordt om 17.00 uur officieel geopend met een spectaculaire openingsact. Iedereen is van harte welkom! De opbrengst van alle verkochte producten zijn bestemd voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle.