Afbeelding

Outdoor Food Festival 20 mei het Eiland, mis het niet!

· leestijd 1 minuut Cultuur

Heerlijk eten, leuk entertainment en vooral een relaxte sfeer. Dat zijn de ingrediënten van het tweede Outdoor Food Festival in Zwolle. Zaterdag 20 mei vanaf 2 uur staan heerlijke lekkernijen en drankjes voor u klaar in het hart van winkelgebied Het Eiland.

Sfeer
Dit wil je niet missen! Gezellig met vrienden eten en drinken, zittend aan een picknicktafel, buiten in het (hopelijk) warme zonnetje. Muziek erbij, andere mensen ontmoeten. Het is deze relaxte sfeer die het Outdoor Food Festival Zwolle voor iedereen aantrekkelijk maakt. Hippe foodtruck bieden een scala aan heerlijke gerechtjes. Op een centrale plek staan DJ Hans Stroeve en DJ Jaap Brienen die voor de muzikale omlijsting zorgen. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een lazy sunday!

Organisatie
De organisatie is in handen van ‘Pistache Mixstore. Pistache Mixstore is in een anderhalf jaar tijd uitgegroeid tot ‘the place to be’. In het voormalige pand van boekhandel Waanders, hartje binnenstad, vind je 900 m2 verrassing, variatie en vermaak. Het Outdoor Food Festival vindt plaats bij Pistache voor de deur, van 14.00 tot 21.00 uur. Je kunt gerust twee of drie keer langskomen!

Tweede jaar
Het bruist bij Pistache en dit inspireert andere ondernemers mee te doen. De organisatie is ambitieus en noemt dit festival niet voor niets Het Outdoor Food Festival Zwolle. Het festival heeft zich vorig jaar bewezen en dit jaar is er voor gekozen om langer open te blijven tot 21.00 uur. Voor dit seizoen zijn twee festivals gepland: zaterdag 20 mei en zondag 3 september.