Afbeelding

Banenmarkt voor Transport en Logistiek bij JobTrans in Genemuiden

Partnerbijdrages

JobTrans in Genemuiden houdt aanstaande vrijdag 12 mei een banenmarkt. Van 15.00 uur tot 20.00 uur zijn de deuren geopend om vacatures in de productie, transport en logistiek te presenteren.

Momenteel is er veel vraag naar vrachtwagenchauffeurs bij diverse transportbedrijven. "Misschien bent u erover na aan het denken om vrachtwagenchauffeur te worden, maar heeft u momenteel de financiële middelen niet om dit te kunnen bekostigen. Genoeg gelezen en wordt uw aandacht getrokken?"

JobTrans wil gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs de kans geven om hen op te leiden mét baangarantie. Tijdens de chauffeursopleiding bieden zij de mogelijkheid om bij meerdere opdrachtgevers een praktijkstage te lopen. Als het rijbewijs C is behaald, kan er ook gestart worden met het behalen van E achter C.

"Wij bieden een professionele voorbereiding op het vak van chauffeur. Dit doen wij door intensieve studiedagen te houden onder leiding van vakbekwame instructeurs met veel praktijkervaring. Daarnaast worden de praktijklessen gegeven door dezelfde instructeurs."

Wie alle ins en outs wil weten is van harte welkom op de banenmarkt op aanstaande vrijdag 12 mei. De kers op de taart: "Wij bieden de mogelijkheid om uw kunsten te laten zien op onze vrachtwagen of heftruck."

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37