Afbeelding

Kinderopvang Nynke opent derde vestiging

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na het succes van de locaties Assendorp en Veerallee, heeft Kinderopvang Nynke per 1 mei een derde locatie geopend aan de Hobbemastraat, nabij de Kamer van Koophandel en de oprit van de A28. Op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 13.00 uur is er Open Huis.


Iedereen kan dan kennismaken met de nieuwe opvanglocatie Centrum-Diezerpoort die is gevestigd in het voormalige pand van kinderopvang Mickeys. “Het pand heeft zo’n anderhalf jaar leeg gestaan”, vertelt Nynke van Amerom. “Wij hebben de opvangruimte helemaal opgeknapt.” Kinderopvang Nynke werkt met een vast en hecht team van professioneel opgeleide medewerkers op zowel HBO- als MBO-niveau. Belangrijk vindt Van Amerom een goede prijs/kwaliteitsverhouding en het meedenken met de ouders. “We zijn heel klantgericht en hoeven niet in de pas te lopen van een grote organisatie.
Bij onze nieuwe locatie hebben we een mooie binnentuin waar de kinderen veilig kunnen spelen en uitdaging kunnen vinden.”
De eigenaresse vindt het verder belangrijk om met de kinderen op pad te gaan. Daarvoor is een Stint, een elektrisch aangedreven bolderwagen, beschikbaar. In haar pedagogische beleid maakt Kinderopvang Nynke gebruik van de kennis van meerdere pedagogen, waaronder Maria Montessori en Reggio Emilia. In haar jaarbeleid kiest Van Amerom voor de kinderen verschillende thema’s als vervoer, familie, dieren of de seizoenen.


Kinderopvang Nynke is er voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Naast dat er alle zorg en aandacht is voor de baby’s, is er voor de peuters van 2 tot 4 jaar het programma Peuterplein. “We kijken daarbij naar de interesses van de kinderen”, legt Van Amerom uit. “Wij vinden het belangrijk dat ze spelenderwijs doen wat ze leuk vinden.”

Kinderopvang Nynke,
locatie Centrum-Diezerpoort
Hobbemastraat 53
8021 EM Zwolle
06–247 16 690
www.kinderopvangnynke.nl