Afbeelding
Erik-Jan Berends

EP:Stadshagen beleeft zeer geslaagde heropening

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

EP:Stadshagen in Zwolle is verhuisd naar een fors groter pand. De nieuwe winkel aan de Belvédèrelaan 235 in Winkelcentrum Stadshagen heeft een oppervlakte gekregen van 230 vierkante meter.

“De feestelijke heropening, afgelopen woensdag, was zeer geslaagd. Een groot assortiment hadden we altijd al. Alleen voorheen was onze zaak te compact om alles goed te kunnen presenteren. We hebben nu veel meer ruimte voor de de tv’s, wasautomaten en alle andere elektronica”, aldus de trotse eigenaar Leonard Wijsman.

“Elektronica is er om je leven van alle dag plezieriger, comfortabeler en leuker te maken. Dat heeft me altijd al aangesproken”, vertelt hij. Een ander aspect dat de ondernemer interesseert, is de voortdurende vooruitgang van de techniek. “Het blijkt keer op keer beter te kunnen. Dat vind ik boeiend. Een voorbeeld daarvan is de tv. Op dit moment zijn wij zeer enthousiast over de nieuwste generatie OLED tv’s die een ongeëvenaarde beeldkwaliteit hebben. Maar ook de nieuwste wasautomaten. Die kunnen niet alleen schoon wassen maar ook stomen en kleding veel beter beschermen tegen slijtage.”

Ook op het gebied van geluid verandert er veel. Iedereen wil wel een bioscoopervaring in zijn of haar huiskamer maar niemand wil meer de draden van de speakers zien. De eenvoudige, draadloze geluidssystemen van bijvoorbeeld Bose en Sonos zijn dan de ideale oplossing, niet alleen in bijvoorbeeld de huiskamer maar door het hele huis.

“Voor mij is er eigenlijk niets zo leuk als mensen laten zien wat er allemaal mogelijk is en ze dan het apparaat te verkopen wat bij hun situatie past”, besluit Wijsman.

EP:Stadshagen

Belvederlaan 235

8043 LW Zwolle

(038) 850 01 00

www.epstadshagen.nl