Onbezorgd genieten en verantwoord genieten van de zon

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Dankzij de zon maakt ons lichaam vitamine D aan in de huid, een onmisbare vitamine voor onze botten en tanden én voor de weerstand. Ook worden we vrolijk van de zon en natuurlijk prachtig bruin.

Om nog maar niet te spreken over alle heerlijke buitenactiviteiten die het prachtige weer voor ons mogelijk maakt. “Reden genoeg om eindeloos van de zon te willen genieten zonder je zorgen te hoeven maken om de schadelijke effecten van die felbegeerde zon. Door de jaren heen zijn we ons veel bewuster geworden van deze schadelijke effecten van zonnestraling op onze huid maar dat mag de pret niet drukken”, aldus de G&W GezondheidsWinkel die graag helpt om de juiste keuze te maken voor de beste bescherming van de huid. “Bij een goede bescherming van je huid hoort een goede voorbereiding. Het kiezen voor een goede en geschikte zonnebrandspray of -lotion is hierbij het halve werk. Verantwoord zonnen na het insmeren met een goed zonnebrandproduct is dan ook noodzakelijk. Voorkom snelle verbranding door de huid langzaam aan de zon te laten wennen en je goed in te smeren. Ook investeer je daarmee in de toekomst, want een huid die een keer flink verbrand is, blijft levenslang extra gevoelig voor de zon.”

One a Day Safe helpt volgens de G&W GezondheidsWinkel om verantwoord van de zon te genieten. “Met slechts één keer insmeren of sprayen is men tot tien uur beschermd, zelfs na meerdere malen zwemmen en hevig transpireren. One a Day Safe is een niet vette, transparante spray met UVA- en UVB-filters die zich makkelijk laat aanbrengen en supersnel intrekt. Het is vrij van parabenen, kleurstof en conserveermiddelen. One a Day Safe is ook verkrijgbaar als lotion.”

“Na verantwoord genieten van de zon is de huid wel toe aan wat verkoeling. it’s aloe Huidgel met 99 procent pure aloë vera is hiervoor een uitstekende keus”, vervolgt de G&W GezondheidsWinkel. “Deze huidgel verkoelt, voedt, repareert en verzacht de huid direct na het zonnen. Deze sterk geconcentreerde huidgel is ook geschikt voor de extreem gevoelige huid.”

One a Day Safe factor 20 en 50 spray of lotion is verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel Zwolle aan de Vispoortenplas 2 en G&W GezondheidsDrogist Schuttelaar aan de Luttekestraat 23. Bij aankoop ontvangt men nu geheel gratis de it’s aloe Huidgel 99 procent ter waarde van 11,95 euro.