Winkeliersvereniging Assendorp houdt Moederdagactie

Partnerbijdrages

Winkeliersvereniging ‘Assendorp dat Leeft!’ zet alle moeders op zaterdag 13 mei in het zonnetje. Wie deze dag koopt bij één van de deelnemende winkeliers, maakt kans op een van de prijzen met een waarde tot 50 euro.

“Leuk om te krijgen, maar ook leuk om met Moederdag te geven”, aldus de winkeliersvereniging. “Klanten ontvangen bij aankoop een envelop met misschien wel één van de winnende loten. Deze kunnen ze bij de prijzenkraam halverwege de Assendorperstraat (ter hoogte van Klaasboer Verlichting) inleveren om te kijken of ze een prijs hebben gewonnen. Sowieso is er voor iedereen een kleine attentie.”

Diverse winkeliers hebben ook extra activiteiten georganiseerd die in het teken staan van Moederdag. Bij Joeppie Speelgoed kunnen kinderen knutselen. Onder begeleiding maken ze drie bloemen, waarvan één met een hartje. Bij Rits in is er ’s middags een speciale workshop voor moeders, dochters, oma’s en/of kleindochters. Zie voor meer informatie over de deelnemende winkeliers en activiteiten de Facebookpagina Assendorpdatleeft.nl.