Afbeelding
Erik-Jan Berends

S I M O N echt thuis breidt uit met derde pand

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

En dat is drie. In mei 2013 opende Simon Schoutsen zijn interieurwinkel S I M O N echt thuis aan de Assendorperstraat. Het succes bleef niet uit. Na de toevoeging van een tweede pand in 2015 opent wethouder René de Heer vrijdag de uitbreiding met het derde pand.

“Zaterdag zijn we weer geopend voor onze klanten”, vertelt een trotse Simon, die vanwege de grote verbouwing de zaak deze week even moet sluiten. “We groeiden uit ons jasje”, vervolgt hij. “We worden steeds meer gevraagd voor interieuradvies. Daarvoor hebben we meer ruimte en dus een betere presentatie nodig. Het werd te vol in de winkel. Het vertrek van cafetaria Dolfijn betekende voor ons een ideale mogelijkheid om weer uit te breiden.” Ondertussen verbreedt de eigenaar het merkenpakket en worden gordijnen aan het assortiment toegevoegd. Simon: “Die worden op unieke wijze in grote stalen gepresenteerd in het nieuwe pand.”

Waar klanten voorheen vooral voor losse items naar S I M O N echt thuis gingen, ziet Simon steeds meer vraag naar totale interieurinrichting, zowel van particulieren als bedrijven. “Zo hebben we al van een kinderdagverblijf tot aan kantoren, winkels en complete woningen ingericht. Het team bestaat uit erkende interieuradviseurs die onze klanten persoonlijk kunnen adviseren.”

Vanwege de uitbreiding van de zaak kunnen klanten bij S I M O N echt thuis twee weken lang profiteren van openingsacties. Zie daarvoor de advertentie elders in deze krant. Volg ook de Facebookpagina en Instagram voor interessante acties. Kom snel een keer kijken bij de sfeervolle en trendy (design)meubelen die bij S I M O N echt thuis aantrekkelijk zijn geprijsd.

S I M O N echt thuis

Assendorperstraat 38

8011 KB Zwolle

(038) 820 03 07

www.simoninterieur.nl

FB & Insta /simoninterieur