Afbeelding
Erik-Jan Berends

Ontspannen bewegen bij Slender & Zonnestudio Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Rudy en Melanie ter Horst hebben op 1 mei aan de Molenweg Slender & Zonnestudio Zwolle geopend. Het sportieve paar heeft Body Motions, dat was gevestigd aan de Assendorperstraat, compleet overgenomen. De vorige eigenaren genieten nu van een welverdiend pensioen.

Alle apparatuur staat nu aan de Molenweg, waar ook de activiteiten en prijzen hetzelfde zijn gebleven. “Slenderen is voor Zwolle een uniek concept”, legt Melanie ter Horst uit. “Slenderen is onbelast bewegen. Voor velen een uurtje ontspannen, maar ook zeer geschikt voor mensen met rugklachten, reuma, fibromyalgie, artrose of hart- en vaatziekten. Dat zijn mensen die minder mobiel zijn: ze moeten wel bewegen, maar kunnen het in feite niet goed.” De deelnemers aan het slenderen, gaan achtereenvolgens op zes banken liggen die verschillende delen van het lichaam in beweging zetten. Bijkomend voordeel van de behandeling is dat de lichaamsomvang afneemt, ook op moeilijke plaatsen. “Na de behandeling gaan mensen hier fitter en uitgerust weg en vertellen ze ook dat ze meer energie hebben gekregen”, geeft Rudy ter Horst aan.

In de sportschool staat tevens cardio-apparatuur als crosstrainers, hometrainers, roei-apparaten en loopbanden. Wie dat wil, kan daarop zijn of haar eigen programma doen. Individuele begeleiding is echter altijd mogelijk. Verder staan er twee zonnebanken, waarop men heerlijk kan bruinen.

“We werken volledig op afspraak, Men hoeft hier dus nooit te wachten”, benadrukt Melanie ter Horst. “Verder hoeven mensen hier geen inschrijfgeld te betalen en hebben we geen vaste abonnementen. En wie het eens wil proberen, mag altijd een gratis proefles nemen.”

Slender & Zonnestudio Zwolle

Molenweg 38

8012 WK Zwolle

(038) 421 10 73
www.slenderenzonnestudiozwolle.nl

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 6 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 23 uur geleden