Afbeelding

Thema-avond 'Mentale weerbaarheid'

Cultuur

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met verlies. Dit kan heel ingrijpend zijn, met bijbehorende gevoelens van verdriet, ongeloof, boosheid, angst en misschien teleurstelling of schuldgevoel. Voor veel nabestaanden begint de rouw pas na de uitvaart. De drukte is voorbij, maar het verlies blijft voelbaar.

Tijdens deze avond krijgt u uitleg over de stress die kan ontstaan na het verlies van een dierbare. StressWise wil graag dat mensen weer van het leven leren houden. Vanuit medeleven, vertrouwen, toegankelijkheid, humor en aandacht helpen zij mensen om van stress naar ontspanning te komen. De aanpak van StressWise is gebaseerd op nieuwe en wetenschappelijke trainingen, psychologische hulp, methodieken, therapieën en mindfulness. Zij gaan uit van uw eigen kracht. Naast deze uitleg besteden zij ook aandacht aan enkele praktische oefeningen voor thuis.


De lezing, aangeboden door Yarden, vindt plaats op woensdag 14 juni 2017 en begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur kunt u genieten van een kopje koffie/thee. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.yarden.nl/agenda. Vooraf aanmelden is gewenst om teleurstelling te voorkomen.

Woensdag 14 juni 2017 Hogeschool Windesheim • Campus 2-6 • 8017 CA • Zwolle Ontvangst: 19:30 uur, aanvang: 21:30 uur

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 16 uur geleden