Afbeelding
Erik-Jan Berends

Rat Racer Customs maakt dromen van motorrijders waar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Aan de werkplaats van Rat Racer Customs te zien is dat het zomerseizoen in aantocht is. Eigenaar Buddhi Adikari is een paar motoren aan het customizen en er staat een aantal mooie klassiekers te koop.

Specialiteit van Adikari is het volledig customizen van motoren. Maar motorrijders kunnen ook voor een voordelige onderhoudsbeurt prima terecht in de werkplaats aan de Vechtstraat 87 A. “Ik heb zojuist een nieuw apparaat in gebruik genomen voor het wisselen van banden”, vertelt Adikari. “Klanten kunnen voor elk merk banden bij me terecht en ik kan ze wisselen en balanceren.” Tegenwoordig kunnen motorrijders ook voor het bedrukken van kleding bij Rat Racer Customs terecht. Adikari werkt daarvoor samen met het Zwolse bedrijf Sixtynine Design.

Revisie, onderhoud of reparaties, Adikari draait er zijn hand niet voor om. Klanten kunnen in zijn garage ook terecht voor onderdelen en accessoires, vooral Duitse kwaliteitsmerken. Rat Racer Customs is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Zonder afspraak binnenlopen kan van 12.00 tot 14.00 uur.

Wie echt een aparte motor wil, Adikari kan die droom realiseren. “Wat in mijn hoofd zit, kan ik bouwen. Ik vind het mooi een motor totaal te vernieuwen, waardoor de klant met een wauw-gevoel de zaak weer verlaat.” In de Rat Racer Customs-werkplaats komen alle soorten en maten motorrijders, zegt de eigenaar. “Ik heb drie parttime medewerkers die onder meer het artistiek graveren en de special paint verzorgen.”

Kijk voor meer informatie ook op de Facebookpagina.

Rat Racer Customs

Vechtstraat 87 A

8021 AV Zwolle

06-541 05 044

www.ratracercustomshop.com

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 4 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 5 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 5 uur geleden