Afbeelding
John Bruininck

Floorever bezorgt kinderen een onvergetelijke dag

Partnerbijdrages

Floorever zet zich in om kinderen, die niet alle kansen krijgen zoals andere kinderen, een onvergetelijke dag te bieden. Floorever heeft daarvoor een Furori mini monza racer gekocht.

Eigenaren van deze auto’s worden meerdere keren per jaar benaderd om met de racewagen deel te nemen aan speciale evenementen voor onder meer zieke kinderen. Racen geeft adrenaline. Het is een gezonde oppepper voor lichaam en geest. Die kick wil Furori voor iedereen mogelijk maken. Met name kinderen, die al veel te verduren hebben, willen ze een onvergetelijke dag bezorgen. Floorever steunt het initiatief en besloot zelf een Furori Funcar te kopen.

De Furori is een raceauto voor jong en oud. Puur bedoeld om plezier te beleven. Voor de oudere coureurs zijn snelheden tot 70 kilometer per uur haalbaar. Voor junioren is dit snelheidsmonster begrensd tot 30 kilometer per uur. Het kopen van een Furori biedt bedrijven een manier om maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk te brengen. Wie ook interesse heeft in een mini-racer kan terecht voor meer informatie op www.furori.eu.

Dit keer betreft het kinderen van Stichting Buiten de Boot uit Zwolle. De stichting heeft ten doel: het bestrijden van armoede door het verlenen van hulp aan gezinnen en individuen bij materiële zaken en huisvesting alsmede het bieden van (sociale) hulp aan gezinnen die in een isolement leven.

Floorever Kampen Floorever Zwolle

Ambachtsstraat 29 Wipstrikkerallee 35

8263 AJ Kampen 8023 DS ZWOLLE

(038) 333 37 70 (038) 453 56 44

www.floorever.nl

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13