WERKEN MET DE E-OVERHEID

Algemeen

Het doorgeven van een verhuizing aan de gemeente, of het aanvragen van een toeslag gaan tegenwoordig allemaal via internet. Ook over je belasting, kinderbijslag en pensioen kun je tegenwoordig alleen nog maar digitaal berichten ontvangen en versturen. Dat hoeft geen probleem te zijn als je weet wat je moet doen. De cursus Digisterker helpt daarbij.

De gemeente Zwolle organiseert in samenwerking met Stadkamer de cursus Digisterker, waarin deelnemers leren hoe overheidsdiensten via internet te gebruiken zijn. Daarnaast wordt er geholpen met het aanvragen van een DigiD: de digitale handtekening.

De cursus omvat 3 dagdelen en wordt gegeven op maandagochtend 12, 19 en 26 juni van 10.00 – 12.00 uur in het leslokaal van Stadkamer aan de Zeven Alleetjes. De cursus wordt gegeven in een veilige omgeving door hiervoor geschoolde docenten.

Zwollenaren die kunnen omgaan met de computer en internet én een e-mailadres hebben kunnen zich opgeven via de website of een mail te sturen naar educatie@stadkamer.nl .

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 9 uur geleden