Reageren op artikelen DeSwollenaer.nl gaat vanaf vandaag via Facebook

Algemeen

ZWOLLE - In een poging om de interactie met onze lezers te bevorderen, gaan reacties op artikelen van DeSwollenaer.nl vanaf heden via Facebook. Het maakt het voor u als bezoeker van onze site veel makkelijker om een reactie te plaatsen.

DeSwollenaer.nl biedt lezers al vanaf het begin de gelegenheid om reacties te plaatsen onder artikelen. Daarvan wordt slechts spaarzaam gebruik gemaakt. Eén van de redenen is, dat van de reageerders een naam en e-mailadres werd gevraagd. Hierdoor lieten, zo is gebleken, veel lezers zich weerhouden van het plaatsen van een reactie.

Sneller

Via Facebook gaat het plaatsen van reacties makkelijker en sneller. Voor ons als krant heeft het als voordeel dat een groot deel van de spam eruit gefilterd wordt. Om te reageren is een Facebook-account wel een vereiste. Zie: Hoe maak ik een Facebook-account?

Aanvinken

Lezers kunnen een vinkje zetten bij ‘ook op Facebook plaatsen’. Daarmee delen de reageerders hun opmerking met hun vrienden en ontstaat er nòg meer interactie.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen gisteren