Afbeelding

Uniek Dubbelconcert in de Koningskerk

Cultuur

Greatly Blessed - Gospelkoor Together & Tim Hermsen

Op 17 juni 2017 is er een uniek dubbelconcert in de Koningskerk van Zwolle.
Greatly Blessed en Gospelkoor Together zullen samen met Tim Hermsen een fantastische gospelavond verzorgen en jij kunt er bij zijn!

Greatly Blessed is een inspirerende gospelformatie die in 2012 is opgericht onder de naam Men4Christ, en sindsdien maandelijks concerten verzorgt in Nederland. In 2016 is de naam gewijzigd in Greatly Blessed. De groep bestaat uit 12 zangers en band. Het repertoire dat Greatly Blessed brengt, ligt verankerd in de Southern Gospel, eigentijdse Amerikaanse gospel in de stijl van de Gaither Vocal Band. De meerstemmige zang, de muzikale arrangementen en choreografie, staan borg voor een bijzondere muziekervaring.

Gospelkoor Together brengt zowel ballads als uptempo nummers ten gehore in de traditie van de Amerikaanse gospelmuziek en wordt begeleid door een uitgebreide liveband.
Speciale gast is singer/songwriter Tim Hermsen, ook hij zal een aantal van zijn nummers ten gehore brengen, die allen getuigen van zijn bijzondere liefde voor de Heer.

Het thema van de avond: Freedom, komt niet alleen tot uitdrukking in de liederen en muziek maar wordt ook ondersteund in woord en beeld. Beide groepen brengen elk hun eigen liederen maar er worden ook liederen samen gedaan. Kortom een gevarieerd programma waar iedereen vanuit zijn eigen identiteit en geloofsbeleving bij aanwezig mag zijn.

De toegang is gratis, maar reserveer je kaart via www.truetickets.nl/greatly-blessed

17 juni 2017, Koningskerk. Landsheerlaan 5, Zwolle, aanvang 19.30uur