Afbeelding

Baspas groot succes!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Baspas die Bas Autowas onlangs heeft geïntroduceerd, blijkt een groot succes. Veel trouwe klanten, maar ook nieuwe en zakelijke klanten hebben er inmiddels een aangeschaft.


De voordelen zijn legio. Wie een Baspas heeft kan die opladen en vanaf 50 euro krijg je een extra tegoed dat oploopt tot 25 euro extra bij een saldo van 200 euro. Daar bovenop krijg je ook nog eens een standaard korting op een wasbeurt. Het meest complete wasprogramma kost dan geen 16,50 maar 15 euro en op het programma ‘Bas Normaal’ krijg je een euro korting. Die kost geen 11 maar 10 euro. Voor een ‘Bas Basis’ betaal je slechts 8 euro.
Ben je jarig, dan mag je gratis door de wasstraat van Bas. Dat mag zelfs de dag voor of nadat je je geboortedag viert. Alleen moet je dan wel de pas personaliseren door je geboortedatum in te voeren. Dat geheel personaliseren is niet verplicht, maar het biedt naast bovenstaande traktatie nog een paar voordelen. Een daarvan is dat je tegoed blijft staan bij verlies of diefstal van de pas. Het personaliseren kan online via basautowas.nl. Daar kan je ook inzien hoe jouw wasgedrag is, legt Maarten van Boven van Bas Autowas uit. “Je ziet precies op welke dagen er is gewassen en hoeveel tijd er tussen de wasbeurten in zit.” Volgens Van Boven biedt het systeem ondernemers eveneens een belangrijk voordeel. Voor de auto’s van de zaak worden pasjes afgegeven die in contact staan met een hoofdpas waarvan het tegoed wordt afgeschreven. Dit maakt snel inzichtelijk welke auto nog een wasbeurt kan gebruiken en welke net is geweest.
Bas Autowas heeft haar nieuwe pas onlangs met een flyer onder de aandacht gebracht in Zwolle en omgeving. Het resultaat mocht er zijn. Velen hebben zich al aangemeld bij de wasstraat waar service met hoofdletters wordt geschreven. De zaak blijft zich continu vernieuwen, maar het persoonlijk contact blijft.

Bas Autowas Zwolle Zuid
Wilhelm Röntgenstraat 1
T: (038) 4659 254
www.basautowas.nl.


Bas Autowas Zwolle West
Punterweg 9A