Afbeelding

Spek de Kas van je Vereniging bij Jumbo Zwolle

Partnerbijdrages

Jumbo Zwolle begint vanaf 18 september een actie waarmee de verenigingen in Zwolle een financiële ondersteuning kunnen ontvangen.

Dit gebeurt met de ‘Spek de Kas van je Vereniging’ -actie, waarvoor Jumbo Zwolle een totaalbedrag van circa 75.000 euro beschikbaar stelt. Tijdens deze ‘Spek de Kas van je Vereniging’ -actie ontvangen klanten in de Jumbo-winkels voor elke 10 euro aan boodschappen een voucher van 0,10 euro. Deze vouchers ter waarde van 0,10 euro kunnen ze in de winkel doneren aan de vereniging van hun keuze of thuis via internet.

Ondernemer Ewout Groeneveld: “Wij vinden het erg leuk om deze actie te organiseren. Hiermee willen wij ons steentje bijdragen aan wensen van de verenigingen hier in Zwolle. Iedere vereniging kan de bijdrage gebruiken voor hun eigen wens. Wat wij als voorbeeld voorbij hebben zien komen, is de aanschaf van nieuwe fietsenrekken of het opknappen van de kantine. We zijn in Zwolle met acht Jumbo supermarkten vertegenwoordigd en willen op deze manier het verenigingsleven in Zwolle verder ondersteunen.

Elke sportclub, muziekvereniging, wijkvereniging of buurtvereniging kan zich tot 18 juni aanmelden via spekdekaszwolle@gmail.com.