Ronald Waaijer van Finzie
Ronald Waaijer van Finzie

Finzie Zwolle biedt voordelig no-nonsense financieel advies

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zwolle is een nieuw financieel adviseur rijker. Finzie opent zijn deuren voor klanten die financieel advies op een heldere, voordelige en vooral slimme manier willen krijgen.


Zij worden op hun wenken bediend door Zwollenaar Ronald Waaijer. Onder de vlag van landelijke speler Finzie kunnen klanten al voor 1.399 euro een hypotheek afsluiten. Bovendien kunnen zij ook nog flink besparen op hun verzekeringen. Finzie besteedt geen geld aan dure kantoren op toplocaties. Door zo te werken zijn er al heel veel kostbare gewoonten overboord gezet. Klanten kunnen bij Ronald terecht op de Assendorperdijk, maar net zo makkelijk een afspraak op locatie maken, zoals een terras, of natuurlijk gewoon thuis. Dit scheelt serieus in de kosten - en dat is te merken. Een hypotheek kost bij traditionele hypotheekadviseurs al gauw zo’n 2.750 euro. Bij Finzie zijn klanten al voor 1.399 euro klaar.


Ronald timmert al bijna dertig jaar aan de weg als financieel adviseur. En met speler Finzie achter zich, weet hij zich gesteund door veel expertise en know-how. Daardoor kan hij zich puur richten op de behoeften van de moderne klant. “Bij Finzie geloven we dat mensen gelukkiger leven als hun geldzaken op orde zijn. Onze missie is dan om op een verrassende, vriendelijke en voordelige manier de grote én kleine geldzaken van zoveel mogelijk mensen blijvend te optimaliseren. Finzie zorgt er ook voor dat je de rest van je leven kunt blijven besparen op je hypotheek en verzekeringen via een app op je mobiele telefoon en/ of je eigen digitale omgeving op www.finzie.nl.”

Kijk op www.finzie.nl of bel voor het maken van een afspraak met (088) 766 38 38 of 06-408 104 56.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 4 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 5 uur geleden