Afbeelding

Kraamzorg Monique Boer viert 25-jarig bestaan met groots festival

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kraamzorg Monique Boer bestaat dit jaar 25 jaar en viert dit op zaterdag 1 juli 2017 met een groots festival. Het festival biedt een uitstapje voor het gezin waar gezelligheid, ontspanning en beleving voorop staan. Vakantiepark Eigen Wijze te Bant is het decor voor Festival Monique Boer.

Op 1 juli 1992 werd Kraamzorg Monique Boer opgericht. Inmiddels is het kraambureau 25 jaar verder en dit viert de organisatie graag met aanstaande ouders en jonge gezinnen tijdens Festival Monique Boer. Met uiteenlopende onderwerpen als zwangerschap, gezondheid, baby’s, kinderen en boordevol entertainment is dit een festival om in je agenda te noteren. Voor kinderen is er genoeg te beleven, van schminken tot bootcamp en van meeleeftheater tot zelf een pizza bakken. Meer dan 40 enthousiaste ondernemers laten aanstaande ouders en jonge gezinnen tijdens dit evenement genieten van hun producten en diensten.

Ook kent het festival een informatief karakter. Er is een medisch plein te vinden waar alle (aanstaande) ouders terecht kunnen met vragen rondom de zwangerschap of over hun kind en waar lezingen gegeven worden. Zo geeft onder andere Hans Netten van Osteopathie Emmeloord een lezing over zuig- en slikproblemen bij baby’s, legt draagconsulent Aafke Veldman uit hoe je het best een kindje kan dragen met een doek of ergonomische drager en maakt Helga Verschuren kindercoach van Kindcentrum Hartelief duidelijk wat kinderen in deze tijd van hun ouders vragen. Ook wordt er informatie gegeven over het verantwoord sporten tijdens of na de zwangerschap. Daarnaast mag er sportieve kleding meegenomen worden om deel te nemen aan de bootcamp voor zowel ouders als kinderen, en zijn er een aantal unieke winkels te vinden die je graag kennis laten maken met bijzondere producten, waaronder Outletshop NOP met baby- en kinderkleding van topmerken voor outletprijzen en Speeltastisch met speelgoed dat de motorische vaardigheden en fantasie van de kinderen stimuleert.

Met onder andere optredens van diverse artiesten, dansworkshops van sportcentrum La Danza, een goochelshow en workshops zoals emmer-drummen is er ook voor kinderen van alles te beleven tijdens dit festival. De feestelijke dag wordt afgesloten met een muzikale show van de KinderBand. Alle aanwezige ondernemers tijdens het festival worden op het Facebook evenement van Festival Monique Boer bekendgemaakt.

Het festival vindt plaats bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant en duurt van 11.00u tot 17.00u. Alle in 2017 ingeschreven kraamgezinnen bij Kraamzorg Monique Boer ontvangen twee vrijkaarten en kinderen zijn gratis. Belangstellenden kunnen voor €7,50 een kaartje bestellen via www.tickettekoop.nl.