Afbeelding

Ster Foto schittert tijdens 20-jarig jubileum

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ster Foto aan het Lübeckplein 1 is al 20 jaar de fotospeciaalzaak waar je terecht kunt voor pasfoto’s (paspoort, ID-kaart, visa en rijbewijs) en portretfoto’s. Tot de specialiteiten van het huis behoren prachtige babyfoto’s en foto’s van mensen met een bril.

Dat laatste is een kunst op zich, aldus eigenaar Cazim Har. Hij is al jarenlang het bekende gezicht van de zaak die begon aan de Oude Vismarkt. Minstens zo trots is hij op de huidige prachtlocatie, pal naast het Stadskantoor. Het pand is uiterst rolstoelvriendelijk en je kunt zelfs met een invalidewagentje naar binnenrijden. “We zijn een drive-in. Daarnaast hebben wij ook een buitendienst voor de zorginstellingen.”
De plek is ook ideaal omdat je bij het verlengen van een paspoort of rijbewijs zo van de fotozaak naar het Stadskantoor kunt. “Wij voldoen aan alles eisen, zodat je gegarandeerd een goede foto hebt en er gelden tegenwoordig veel regels. Bij ons mag je zelf de foto kiezen. Om ons 20-jarig bestaan te vieren, hebben we als actie dat je bij een setje foto’s gratis 2 miniatuurfoto’s krijgt. Een profielfoto voor Linkedin is nu tijdelijk online verkrijgbaar voor 2,49 euro.”
Je kunt online reserveren bij de fotospeciaalzaak die maandags al is geopend vanaf 8.00 uur. Ster Foto kan ook worden ingeschakeld voor onder andere bruidsfotografie. Bij alles staat kwaliteit voorop. Een andere specialiteit is een snelportret van 10 bij 15 centimeter. Voor 9,99 euro heb je een prachtig, uniek, exemplaar.

Ster Foto zorgt al 20 jaar voor een lach op het gezicht bij haar klanten. “Maar overtuig uzelf en bekijk alle positieve reviews online.” Voor meer informatie over Ster Foto zie sterfoto.nl.