Afbeelding

Zwolse Harley Davidsonclub organiseert derde Swapmeet

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE – De Harley Davidson Club Zwolle (HDCZ) houdt op zondag 15 oktober haar derde Swapmeet. “We hebben wat extra ruimte gecreëerd, waardoor we dit jaar ruimte hebben voor 22 kramen in een prettiger opstelling en een makkelijkere doorloop”, aldus de organisatoren.

Bezoekers van de Swapmeet kunnen genieten van een barbecues en een rokerij, waarbij hamburgers en de gerookte zalm worden geserveerd. Voor wie zich wil aanmelden als standhouder om spullen te verkopen, staat hieronder alle benodigde informatie. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen ze motoronderdelen, motorfietsen, kleding, parafernalia en lifestyle items kwijt op het terrein van de Harley-Davidson Club Big V-Twins Zwolle. Alle merken, Amerikaans en Engels, van alle jaren en klassiek Japans (tot +/- 1980) en natuurlijk choppers, brattstyle's en customs zijn welkom op de kramen.

“Het grootste deel van de Swapmeet wordt buiten het clubhuis gehouden, maar in het clubhuis is ook nog het een en ander te zien”, meldt de club. “Er zijn stevige kramen van vier meter met zeil beschikbaar. Nou is vier meter een hoop om te vullen. Daarom kan men vanaf twee meter een halve kraam huren. Ook dit jaar kunnen we de kleine prijs van 20 euro rekenen voor een kraam van vier meter met zeil. Het zijn dezelfde kramen als vorig jaar. De kramen zijn ook per twee meter te huur. Verkopers delen dan een kraam met iemand anders. Net als vorig jaar zorgen we voor een variatie aan standhouders met voor elk wat wils en er zal ook weer een kleine bikeshow zijn in ons clubhuis. Wederom geen jury, geen prijzen, alleen maar brommers kiek'n. Heb je een interessante motorfiets die niet zou misstaan, dan horen het graag en ben je welkom om deze te showen.”

Aanmelden voor de Swapmeet en/of Bikeshow kan via: swapmeet@bigvtwins-zwolle.com of info@bigvtwins-zwolle.com.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 20 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 20 uur geleden
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages gisteren
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages gisteren
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 24 apr, 10:15