Afbeelding
Eigen foto

Twee jubilea leiden tot mega-introductieduik

Algemeen

ZWOLLE - Duikvereniging Octopus Zwolle en Stichting Openluchtbad vieren beiden een jubeleum dit jaar. Ze hebben daarom de handen ineen geslagen en voor zaterdag 2 september van 13.00 tot 17.00 uur een gratis mega-introductieduik georganiseerd in het Openluchtbad aan de Ceintuurbaan.

Duikvereniging Octopus Zwolle bestaat in 2017 vijftig jaar en Stichting Openluchtbad 25 jaar. Dat was voo beide organsiaties genoeg aanleiding voor het organiseren van de bijzondere introdcutieduik. Liefhebbers kunnen zich daarvoor al aanmelden Iedereen is welkom op 2 september, maar om te kunnen meedoen moeten de deeelnemers een goede gezondheid hebben, in het bezit zijn van een zwemdiploma en 14 jaar of ouder zijn. Deelnemers tot 18 jaar hebben toestemming van hun ouders/verzorgers nodig. De mega-introductieduik is in principe bedoeld voor Zwollenaren, maar mensen van buiten Zwolle zijn ook welkom.

Er is een beperkt aantal instructeurs en veiligheid staat hoog in het vaandel. Er is daarom plek voor een beperkt aantal deelnemers. Aanmelden voor de mega-introductieduik is daarom ook noodzakelijk en kan via e-mail administratie@duikverenigingoctopus.nl. Meer informatie is te vinden op de website www.duikverenigingoctopus.nl.