Afbeelding

De Groene Welle presenteert zomerexpo vol KRACHT

Partnerbijdrages

Bij de Groene Welle vindt op woensdag 28 juni de zomerexpo KRACHT plaats. Met verschillende ruimtelijke objecten, arrangementen, bruidsboeketten en aanverwant bloemwerk geven mbo-studenten Bloem & Styling een beeld van hun ambacht, de trends in het huidige bloemwerk en de mogelijkheden van florale objecten voor het bedrijfsleven.

Alle presentaties staan in het teken van kracht en stralen dynamiek, energie, flinkheid, intensiteit, onstuimigheid, pit, sterkte en vermogen uit. Alle werken zijn examenstukken van tweede, derde en vierdejaarsstudenten (niveau 2, 3 en 4) en zijn beoordeeld door de vakdocenten en vakgenoten uit het bedrijfsleven. De bloemwerken zijn een onderdeel van de Proeve van bekwaamheid, een soort grote examenopdracht. Naast het praktische resultaat worden bijvoorbeeld ook het voeren van een verkoopgesprek, het maken van een presentatie in stijl en het bedrijfsvoeren beoordeeld.

De studenten zijn tijdens de zomerexpo aanwezig om hun werk toe te lichten en kunnen zo goed vertellen welke kennis, vaardigheden en vakmanschap ze tijdens hun opleiding hebben ontwikkeld. Iedereen is welkom.

De expositiestukken staan tussen 18.00 en 21.00 uur opgesteld in de kantine aan de Koggelaan 7. De toegang is gratis. Parkeren kan eenvoudig achter het schoolgebouw. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kijk voor meer informatie op www.groenewelle.nl.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13