Afbeelding
Erik-Jan Berends

IJzerhandel Van Rossum biedt complete assortiment Weber barbecues

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie voor een goede kwaliteit barbecue gaat, kiest voor het merk Weber. IJzerhandel Van Rossum biedt als dealer het complete assortiment en geeft er desgewenst zelfs speciale kookworkshops bij.

“Weber is mooi en van topkwaliteit”, motiveert Lucien van Rossum de keuze voor het populaire merk. “Verder is de service achteraf goed en biedt het assortiment voor elk wat wils. Er zijn barbecues voor mensen die ‘m willen meenemen naar het strand tot complete buitenkeukens.” Klanten hebben de keuze uit barbecues, traditioneel gestookt met briketten, maar ook gas- en elektrisch gestookte apparaten. “Heel handig, bijvoorbeeld als je in het buitenland op een plek komt waar je geen open vuur mag maken”, aldus Van Rossum.

Nieuw in het assortiment van Weber is de Summit Charcoal. “Die is echt gemaakt voor slow-cooking”, legt Van Rossum uit. “Door een speciale luchtlaag isoleert die heel goed, waardoor je de temperatuur voor uren kan regelen en zodoende heel lang kan barbecueën.” Voor het kiezen van een goede barbecue is het volgens hem van belang je eerst af te vragen met hoeveel mensen je gaat barbecueën en wat je erop gaat bereiden. Op barbecues van Weber kunnen volledige maaltijden van voor-, hoofd- en nagerecht worden gemaakt, zo weten de specialisten van Van Rossum. “We hebben meerdere kookcursussen gevolgd en een wand vol diploma’s, zodat we onze klanten optimaal kunnen adviseren”, besluit Van Rossum.

IJzerhandel Van Rossum

Thomas a Kempisstraat 29-31

8021 BH Zwolle

(038) 453 59 69

www.ijzerhandel.nl

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden