Afbeelding

Zing Nederlands met me

Algemeen

Vrijdagavond 30 juni vindt de tweede editie van Zing Nederlands met me plaats in Stadkamer Centrum. Onder begeleiding van een enthousiaste dirigent en studenten van ArtEZ conservatorium worden Nederlandstalige liedjes gezongen. De bijeenkomst is voor iedereen die beter Nederlands wil leren en/of het leuk vindt om met anderen te zingen.

Tijdens Zing Nederlands met me staan het plezier in samen zingen en het ontmoeten van andere (Nederlandstalige en anderstalige) Zwollenaren voorop. Liedjes van Marco Borsato, Nick en Simon, maar ook de bekende klassiekers worden gerepeteerd. In mei vond de eerste editie plaats en was het nummer van Claudia de Breij favoriet. Marjo Looijen is initiatiefneemster van Zing Nederlands met me en werkt samen met Stadkamer. In Zwolle is gestart met Zing Nederlands met me in navolging van het grote succes in andere steden zoals Amsterdam en Hengelo. Iedereen kan meedoen!

Meld je aan!
Je kunt iedere laatste vrijdag van de maand (m.u.v. de maand juli) van 19.30 tot 20.30 uur meezingen in Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes 1A. De koffie en thee staan om 19.00 uur klaar. Deelname is gratis maar we vragen wel of je je vooraf wilt aanmelden via www.lezenenlenen.stadkamer.nl.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 21 uur geleden