Afbeelding
Toff Fotografie

Leerlingen Grandesco Music treden zaterdag 1 juli op in de grote zaal van Poppodium Hedon

· leestijd 1 minuut Cultuur

Gezonde spanning tijdens Grandesco Presents

‘Hoe tof en uitdagend is het als je aan je familie, vrienden, een concertzaal vol publiek, kunt laten zien en horen wat je in een jaar muziekles geleerd hebt?’ Zaterdag 1 juli vertonen de leerlingen van Grandesco Music hun kunsten in Poppodium Hedon tijdens Grandesco Presents, de jaarlijkse afsluiting van het muzikale seizoen van Grandesco Music. Er zijn deze dag drie shows; om 13:00 uur starten de kinderen die op de basisschool zitten, daarna volgt om 15:30 uur de muzikale jeugd in de middelbare schoolleeftijd en Grandesco Presents wordt om 20:30 uur afgesloten met optredens van volwassen leerlingen.

Grandesco Presents: van jonge
metal tot een vleugje klassiek
Alle Grandesco leerlingen hebben de afgelopen weken samen met hun docenten toegewerkt naar de climax van het seizoen: ‘Grandesco Presents’ in de grote zaal van Hedon. Het belooft een gevarieerde dag te worden met onder andere individuele optredens, een kinderkoor (Little Voices), een volwassenenkoor (Grand Voices), rapleerlingen, de jonge metalband Toy Destroy (vanuit het project New Challenge Let’s Play) en een vleugje klassieke muziek. Grandesco leerlingen worden begeleid door hun docenten en vormen samen bands. Het complete programma voor zaterdag 1 juli vormt het jaarlijkse Grandesco Presents, een muzikaal feest voor leerlingen, docenten en publiek, op het grootste podium in Hedon, de muziektempel van Zwolle!

Kaarten zijn te koop aan de deur van Hedon of via de website www.popschoolgrandesco.nl.

Over Grandesco Music
Grandesco Music zet zich in voor een bijdrage aan de muziekscene in Zwolle, met als doel meer goede Zwolse muzikanten en bands.
Naast individuele muzieklessen (o.a. zangles, drumles en gitaarles) wordt er een extra focus gelegd op het samenspelen. Muzikanten worden in bands geplaatst en verzorgen optredens.
Grandesco Music wil mensen met passie voor muziek samen laten groeien, door toegankelijk en kwalitatief goed muziekonderwijs.

Dit doet Grandesco Music door:
Toegankelijk te zijn d.m.v. lage tarieven. Compleet te zijn: Alle aspecten van het muzikant zijn komen aan bod, van individuele coaching tot optreden met een band. Samen te groeien: Het is al langer bekend dat muzikanten sneller leren als ze samenspelen. Daarom stimuleert Grandesco Music dat muzikanten samen muziek maken.

Foto: Toff Fotografie
Onderschrift: Lasse van Leeuwen in actie tijdens Grandesco Presents 2016