PvdA Zwolle houdt themabijeenkomsten voor verkiezingen

· leestijd 1 minuut Algemeen

DIEZERPOORT – ‘Samen maken we Zwolle en daarom nodigen we iedereen die wil meepraten over de inhoud van het verkiezingsprogramma van de Zwolse afdeling van de PvdA uit voor vier themabijeenkomsten”, melden de socialisten.

In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De PvdA wil dat inwoners van Zwolle, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties input geven voor het verkiezingsprogramma van de partij. Door het organiseren van een aantal themabijeenkomsten willen de socialisten informatie en standpunten verzamelen over wat Zwollenaren belangrijk vinden voor hun stad. De maand juli staat dan ook in het teken van vier thema’s: Wonen, Economie, Duurzaamheid en het Sociaal Domein.

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 4 juli en het thema is dan ‘Wonen’. Raadslid Patty Wolthof en Edwin Broekman, voorzitter van de afdeling Zwolle, leiden de bijeenkomst. Wie wil meepraten over de economie is welkom op donderdag 6 juli. Dan neemt raadslid Jan Slijkhuis de honneurs waar.

De bijeenkomst over duurzaamheid en klimaat wordt gehouden op dinsdag 11 juli en wordt geleid door Jan van Popta, fractielid van de Algemene Waterschapspartij in Zwolle. Eefke Meijerink, fractievoorzitter voor de PvdA in Zwolle, verzamelt op woensdag 12 juli alle informatie over de sociale status van onze stad.

Alle bijeenkomsten worden gehouden in het PvdA-regiokantoor aan het Diezerplein 33 en beginnen om 20.00 uur. Aanmelden kan via zwolle.pvda@gmail.com. Wie niet in staat is om naar één van deze bijeenkomsten te komen, maar wel graag wil meepraten, kan schriftelijk reageren via het e-mailadres van Jan Slijkhuis: slijkhuis.ja@gmail.com.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13