Afbeelding

Music Festival op Het Eiland tijdens Blauwvingerdagen

Algemeen

De gezamenlijke winkeliers van Het Eiland organiseren tijdens de Zwolse Blauwvingerdagen een eigen kleinschalig Music Festival. De livemuziek ligt op straat, stelt het compacte winkelcentrum in de binnenstad.

Diverse regionale artiesten zorgen tijdens de vier feestelijke woensdagen (5, 12, 19 en 26 juli) voor de nodige sfeer in de knusse straatjes van Het Eiland. De gezamenlijke winkeliers hebben diverse bekende en minder bekende artiesten en singer songwriters met verschillende muziekstijlen weten vast te leggen. Van eigen werk tot de bekende covers.

De bekendheid vergroten
Het Eiland doet met een mix van leuke kraampjes en cultureel aanbod graag mee aan deze traditie, Robert Petersen, eigenaar van de mee-organiserende winkel Speeleiland vindt dat het nieuwe Music Festival prima past bij de 42e editie van het oer-Zwolse Blauwvingerevenement: "Onze winkelstraatjes pal onder de Broerenkerk hebben een leuk, modern en gevarieerd aanbod van food, fashion, muziek en kunst, en dat vind je terug in de kraampjes. Maar vooral bij het publiek van buiten zijn we nog niet even goed bekend. Wat spreekt dan meer tot de verbeelding dan lekkere uitnodigende livemuziek om bij te shoppen of wat bij te drinken. Ons motto is niet voor niets 'buitengewoon genieten'. Dat willen we laten horen en proeven!"

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 17 uur geleden