Afbeelding

'Ichthus Zwolle heeft zich het beste laten zien in de media'

Algemeen

ZWOLLE – Studentenvereniging Ichthus Zwolle heeft zich het beste laten zien in de media in het afgelopen jaar. Dat heeft de jury van het Persbal besloten.

Bij het Persbal worden studentenverenigingen gestimuleerd om via de media te laten zien wat zij voor Zwolle Studentenstad betekenen. SOOZ-voorzitter Anja Schuurman: "Het is gaaf om te zien hoe studentenverenigingen met hun imago bezig zijn, uiteenlopend van ludieke acties tot maatschappelijke betrokkenheid."

De studentenverenigingen zijn beoordeeld op een aantal belangrijke criteria, zoals presentatie, inhoud en authenticiteit. Innovatie bij het mediagebruik is hierbij essentieel. De jury bestond uit wethouder Jan Brink, LSVb-bestuurder Joey Boon en redactrice Janske Mollen. Een inhoudelijke toevoeging werd gegeven met een kroegcollege door woordvoerder Derk Moor. Hij moedigt studenten aan om zich op een positieve manier in te zetten in Zwolle. De winnaars sleepten dan ook een workshop van hem binnen, om zich komend jaar nog beter te profileren in de media.

De jury is verrast over het mooie resultaat van de avond. Brink: "Wij vinden het een ontzettend toffe avond waarin studenten zich presenteren aan de buitenwereld en daarbij vooral kijken buiten hun eigen kaders."

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 17 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 18 uur geleden