Afbeelding

Help mee om 10 miljoen maaltijden te verstrekken

· leestijd 1 minuut Algemeen

Afgelopen maanden waren er ruim 6 miljoen, van de 18 miljoen mensen in Malawi die niet voldoende eten hadden om te overleven. Nu zijn er heel veel mensen gestorven. Gewoon doodgegaan omdat ze geen eten hebben. Het betrof vooral jonge kinderen en ouderen.

Vijf jaar geleden is stichting Charity uit Oosterwolde (gemeente Oldebroek) begonnen met het helpen van 21 boeren. Nu, vijf jaar later, doen er 2.100 boeren mee aan dit prachtig project. Deelnemers wordt geleerd hoe zij op een duurzame manier hun mais kunnen verbouwen met behulp van verrijkte compost en de dagelijkse dauw. Wij verstrekken hen de zaaizaden en de meststoffen.

Dit jaar is naar schatting de opbrengst meer dan 700 ton aan goede maiskorrels.

Komend seizoen willen we graag aan 4.000 boeren hulp bieden in 45 verschillende dorpen verspreid over heel Malawi. De verwachte opbrengst van deze 285 HA mais is 1.100 ton maiskorrels en is voldoende voor 10 miljoen maaltijden.

Om de kosten van het project te kunnen betalen hebben wij een grote showroom aan de Rondweg 90 in Wezep. In onze showroom hebben wij mooie collecties nieuw woonmeubilair. Moderne en actuele design maar ook prachtige stijlvolle solide woonmeubilair.. Ook kunt u bij ons terecht voor gebruikte en nieuw kantoormeubilair. Wij kunnen uw hele inrichting verzorgen. Uiteraard geven wij u de gebruikelijke garantie en wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd.

Wij hanteren prijzen die u ook elders betaald. Door uw aankoop steunt u ons project. Bijvoorbeeld u koopt iets voor 100 euro. Van de koopsom die u betaald ontvangen wij gemiddeld 50%. Dat komt omdat wij een normale marge hebben op onze inkopen plus dat Wilde Ganzen ons actieresultaat met 50% verhoogt.

Kom naar onze showroom aan de Rondweg 90 in Wezep, bij Super Tank. Wij zijn geopend op vrijdag van 4 uur tot 8 uur en op zaterdag van 10 uur tot 2 uur. Op onze website vindt u nog veel meer informatie. www.helpmalawi.nu