Afbeelding

Winkelcentrum Zwolle-Zuid houdt Verenigingendag

Partnerbijdrages

Winkelcentrum Zwolle-Zuid staat op zaterdag 8 juli van 12.00 tot 16.00 uur in het teken van Verenigingendag. Diverse verenigingen laten die dag zien wat zij kunnen en te bieden hebben.

Iedere vereniging krijgt een eigen kraam en enkele verenigingen voeren daarnaast ook (sport)demonstraties op. Verenigingendag wordt daarmee een actief en interactief spektakel. Tevens wordt er gezorgd voor muziek en fun Er staat een podium en een dj draait gezellige hits. Kids kunnen zich uitleven in een surfsimulator attractie. En... er vindt, heel spectaculair, een freerunning-presentatie plaats. Mis het niet.

Daarnaast kunnen bezoekers deze dag (via een flyer die wordt uitgedeeld) stemmen op de vereniging die zij één van de sponsorcontracten gunnen, die het winkelcentrum voor de komende drie jaar beschikbaar stelt. Stem op uw vereniging en steun ze voor de komende drie jaar.
Al met al belooft het een gezellige zaterdag te worden in Zwolle-Zuid, met een sportief karakter. Ga voor meer informatie naar https://winkelcentrumzwollezuid.nl/ of kijk op de Facebookpagina https://www.facebook.com/winkelcentrumzwollezuid/.

Winkelcentrum Zwolle-Zuid heeft met ruim 55 winkels onder één dak een zeer compleet aanbod. Parkeren is gratis.