Afbeelding

Van Rossum Beveiligen, dé specialist voor de beveiliging van huizen en bedrijfspanden

Partnerbijdrages

Van Rossum Beveiligen, gevestigd aan de Thomas à Kempisstraat, richt zich met vakkundige adviseurs op de complete beveiliging van huizen en bedrijfspanden.

Het beveiligingsbedrijf is erkend VEB lid, gecertificeerd om het Politie Keurmerk Veilig Wonen uit te geven, werkt met de Nationale BeveiligingsRichtlijn (NBR) en is lid van het Nederlandse sleutel- en slotenspecialistengilde. “Iedereen moet zich veilig voelen in zijn eigen huis”, aldus adviseur Max Bassler. Van Rossum Beveiligen biedt particulieren en bedrijven vakkundig advies voor inbraakpreventie met bouwkundige en elektronische beveiliging. Bij de bouwkundige beveiliging gaat het om alle oplossingen voor hang- en sluitwerk, veiligheidssloten, kluizen en sensorlampen. De elektronische beveiliging betreft alarm, camera- en videobewaking. Van Rossum Beveiligen kijkt naar de werkwijze van het inbrekersgilde en geeft de klant de meest actuele oplossingen.

Ze biedt: alles op het gebied van (elektronische) veiligheidssloten, meerpuntsluitingen, raamsluitingen, veiligheidsbeslag, sierbeslag en sensorlampen als ook sleutelservice; alle mogelijke sleutels zijn leverbaar. Verder verzorgt Van Rossum Beveiligen 24-uurs spoedservice voor particulieren, bedrijven, Vereniging van Eigenaren en woningbouwverenigingen bij calamiteiten: alarm, inbraakschade, reparatie defecte sloten verloren of gestolen sleutels en het openen van deuren. Tot slot kunnen klanten er terecht voor draadloze videobewaking bij de voordeur tot de meest geavanceerde alarmsystemen.
Van Rossum Beveiligen adviseert graag over alle mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak voor een beveiligingsadvies.

Van Rossum Beveiligen BV
Thomas à Kempisstraat 29-31
8021 BH Zwolle

(038) 453 57 25
www.beveiligen.nl

vanrossum@beveiligen.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 18 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden