‘Een waardige en respectvolle uitvaart hoeft niet veel te kosten’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Uitvaartverzorging De Eenvoud vindt het ontzettend belangrijk dat nabestaanden, ondanks hun verdriet, goed worden geïnformeerd over de mogelijkheden die aanwezig zijn.

“Eén van de redenen dat wij hebben besloten om een uitvaartverzorging te beginnen, is dat wij vinden dat de dood nogal eens wordt uitgebuit. Dat een uitvaart geld kost, weten we allemaal. Maar dat op elk onderdeeltje van een uitvaart flink verdiend moet worden, heeft ons de ogen doen openen voor een andere werkwijze”, aldus De Eenvoud.

“Wij geloven dat ieder mens uniek is en waardigheid en respect verdient. De medewerkers van Uitvaartverzorging De Eenvoud zullen dit altijd laten zien, in welke situaties zij zich ook begeven. Wij proberen in alles wat we doen een goede balans te vinden. Natuurlijk proberen we de nabestaanden de ruimte te geven die ze nodig hebben om een goed begin te maken om te rouwen. Daarbij zijn we eerlijk over de kosten. Nabestaanden hebben er niets aan om in de schulden te komen, doordat zij geld aan een dure uitvaart besteden terwijl ze dit eigenlijk niet kunnen betalen.”

Uitvaartverzorging De Eenvoud heeft ervoor gekozen om vier duidelijke pakketten te maken met verschillende prijzen. “Wij denken dat wij daardoor de nabestaanden rust kunnen bieden, terwijl zij de juiste begeleiding krijgen in de dagen voordat de uitvaart gaat plaatsvinden. Wij verzorgen uitvaarten door heel Nederland, ongeacht of u elders bent verzekerd.”

Zie de advertentie op deze pagina voor de verschillende pakketten.

Uitvaartverzorging De Eenvoud

Oudestraat 155-1
8261 CL Kampen
(038) 202 23 61

www.uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl