Brassband David, het leukste orkest van Nederland.

Cultuur

Brassband David is een van de 5 genomineerden in de verkiezing van het leukste orkest van Nederland. Vrijdag 14 juli om 9:00 is de finale op Radio 4 in een speciale uitzending. Om tot leukste orkest gekozen te worden heeft Brassband David, als Cultureel Ambassadeur van Zwolle, nog een aantal stemmen nodig. Stemmen kan op www.radio4.nl/deklassieken De vereniging is trots dat ze dit bereikt hebben en Cultureel Zwolle op de kaart zetten.

Dit jaar is er op Radio 4 een speciale HaFaBra uitzending met het leukste orkest van Nederland. Uit Zwolle is Brassband David genomineerd en daar is het orkest heel trots op. Ze hebben een aantal jaren geleden een frisse nieuwe richting ingeslagen. Ze geven een eigenwijze draai aan muziek en cultuur. Het orkest is daardoor bekend in de regio als Cultureel Ambassadeur van Zwolle en dit bereikt nu ook de landelijke podia.

Om tot het leukste orkest gekozen te worden hebben ze wel een aantal stemmen nodig. Ze roepen dan ook heel Zwolle op om te stemmen op Brassband David op de site van Radio 4 op www.radio4.nl/deklassieken

Prachtig dat Cultureel Zwolle zo enthousiast en positief op de kaart gezet wordt.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 4 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 5 uur geleden