Afbeelding

Projectkoor “Multiple Voice goes to Hollywood”

Cultuur

The A team, Pink panther, Mary Poppins, James Bond…. Allemaal films met iconische muziek.Van 13 september t/m 18 oktober gaat a capella koor Multiple Voice op een muzikale reis naar Hollywood door een projectkoor te organiseren met als thema film-, game- en musicalmuziek. Tijdens 6 woensdagavonden zullen we muziek instuderen, een workshop volgen en onze vorderingen ten gehore brengen in een afsluitend optreden. Vind jij het leuk om te zingen en heb je zin om met een gezellige club mensen een prestatie neer te zetten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Zangervaring en noten lezen is geen vereiste, plezier in zingen is genoeg! Deelname kost €15,-, richtlijn leeftijd 18-40 jaar.

Informatie en opgeven kan per mail: multiplevoice@gmail.com. Geef je snel op want vol = vol!

Multiple Voice is een gemengd, jong en enthousiast koor uit Zwolle. Naast muzikaliteit, staat gezelligheid hoog in het vaandel. Het koor heeft een zeer divers repertroire: van pop tot klassiek en muziek uit landen overal ter wereld. Op moment heeft ons koor plaats voor bassen en tenoren. Meer informatie is te vinden op www.multiplevoicezwolle.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 7 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 8 uur geleden