Afbeelding

Nieuwe betaalbare kwaliteitsextensions bij Mixx Hair

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Mixx Hair is de zomer goed begonnen met de introductie van Hairlox. Deze naam staat voor de beste kwaliteit hairextensions tegen een zeer betaalbare prijs.

Hairextensions zijn ongekend populair. Bij extensions wordt lengte of volume aan eigen haar toegevoegd, zonder het te beschadigen. Mixx Hair heeft afscheid genomen van het Oostenrijkse merk Great Lengths. Met Hairloxx heeft Mixx Hair wat betreft de extensions een meer dan waardige opvolger binnengehaald. Volgens eigenaar Carlos Mollink van Mixx Hair is de klant beter uit met deze verandering. “Hairloxx is betaalbaarder. Bovendien is de kwaliteit beter. Veel meer haar en minder knopen. Met Hairloxx krijgen onze klanten dus meer kwaliteit voor minder geld.”

Mixx Hair zit nu ruim 12,5 jaar in winkelcentrum Stadshagen en houdt altijd nauwlettend de nieuwste trends op het gebied van haarlijnen en haarkleuren in de gaten. Daarnaast wil de kapsalon altijd iets extra bieden. Zo kunnen klanten een beroep doen op de haal- en brengservice van Mixx Hair. Tegen een kleine vergoeding worden mensen opgehaald en weer thuisgebracht. Dit geldt voor heel Zwolle. Ook kunt u bij Mixx Hair terecht voor een heerlijk ontspannende stoelmassage.

Mixx Hair heeft ruime openingstijden. Ook dat past bij de hoogwaardige service van de sfeervolle heren- en dameskapsalon. Op maandag is Mixx Hair geopend van 13.30 tot 19.00 uur. Dinsdag, woensdag en vrijdag staan de deuren open van 9.00 tot 19.00 uur. Donderdag kunnen mensen terecht bij de kapsalon van 9.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 13.00 uur.

Mixx Hair

Belvédèrelaan 105

8043 LW Zwolle
(038) 420 24 42

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren