Afbeelding

Zwolse vakman en verfwinkel vinden elkaar in Assendorperstraat

Partnerbijdrages

Adverteren doet hij niet. Toch heeft Daan Snellenburg de schilderklussen min of meer voor het uitzoeken. Zijn geheim? “Altijd een vierlaags verfsysteem met de meest duurzame verf plus de exclusieve Daan-garantie”, aldus de Zwolse vakman.

Daan Snellenburg is al meer dan 25 jaar schilder, waarvan de laatste 15 als zelfstandig ondernemer. “Een eigen bedrijf past beter bij me. Vervoer en transport doe ik altijd met de fiets. Ik heb een speciaal verstevigde transporterfiets waarmee ik heel veel kan vervoeren. Zelfs een ladder als het nodig is.”

De ‘schilder op de fiets’ is inmiddels een vertrouwd beeld in Zwolle geworden. Het past goed bij Daans aandacht voor duurzaamheid. Dat geldt voor de kwaliteit van zijn schilderwerk, maar ook voor zijn relaties met opdrachtgevers en leveranciers. Zo betrekt Daan zijn verf en materialen al jarenlang bij Hans Boer aan de Assendorperstraat. Hét adres voor kwaliteitsverven en goede service.

Zo weten zij dat Daan graag op de hoogte blijft van verfproducten die de levensduur van schilderwerk verlengen. “Hij vertelde dat hij een woning had die hij in 2000 heeft geschilderd met LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak van Wijzonol. Dat schilderwerk is maar liefst 17 jaar meegegaan en was nu volgens Daan wel aan een opknapbeurt toe.”

Daan concurreert nooit op prijs want dan krijg je de klanten die daarbij horen en geen herhalingsopdrachten. “De klanten die voor mij kiezen investeren in de lange termijn en in kwaliteit.”