Net iets strakker in je zomerjurk? Het kan met dit “geheime wapen’!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Nederlandse vrouw is de afgelopen jaren kritischer over zichzelf geworden. De meeste vrouwen hebben iets aan te merken op hun bolle of slappe buikje, te brede heupen, te dikke benen, te grote of kleine borsten en niet goed gevormde billen. Gedachten als ‘Lijkt mijn kont niet te dik in deze broek?’ of ‘Durf ik wel over het strand te lopen in mijn nieuwe zomerjurk? zijn heel normaal. Denk je pas een zelfverzekerd gevoel te hebben als er wat kilootjes af zijn of wil je wat strakker in je vel zitten? In dat geval heeft Lanaform de oplossing: shapewear.

De afslankende short, Mass & Slim is een must als goede basis voor iedere outfit. Het zorgt ervoor dat juist die delen waar je onzeker over bent net even wat strakker ogen. De Mass & Slim Short houdt alles op z’n plek en benadrukt een optimaal vrouwelijk silhouet.

De afslankende short Mass & Slim heeft een dubbele werking. Het moment dat je in de broek stapt geeft Lanaform Mass & Slim je lichaam opnieuw vorm, dankzij de omhullende werking die zeer doelgericht is, ook wel het step-in effect genoemd. De billen, dijen, heupen en buik zien er in een oogwenk slanker uit en worden comfortabel ondersteund. Op lange termijn helpt de short om ontsierende zones te corrigeren en duurzaam te verslanken dankzij de Tourmaline®-kogels. De kogels verhogen lokaal de temperatuur van de huid lichtjes, zodat het lichaam de vetcellen beter kan irrigeren en dus cellulitis kan bestrijden. De Tourmaline®-kogels oefenen ook een micromassage op de huid uit dankzij hun gebogen vorm. Zij verbeteren zo de bloed- en lymfecirculatie en verlagen dus de kans op een sinaasappelhuid. Deze resultaten zijn verkregen na een doeltreffendheidsstudie gedurende 30 dagen in een laboratorium.

Studieresultaten

Uit de studie die voor 100 procent onder vrouwen werd gehouden, bleek dat de Mass & Slim gemakkelijk is in gebruik. 94 procent van de deelneemsters was in hoge mate tevreden over het product, 87 procent was positief over de efficiënte werking tegen cellulitis en 77 procent over het afslankeffect.

Probeer het zelf

Voor optimaal effect draag je Mass & Slim gedurende 30 dagen, 8 uur per dag. Trek dat dunne jurkje net wat zelfverzekerder aan. De Lanaform Mass & Slim is verkrijgbaar bij G&W GezondheidsWinkel Zwolle en GezondheidsDrogist Schuttelaar voor 39,95 euro per stuk of 2 stuks van 79,90 voor 49,90 euro in de maten S tot en met Xl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 18 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden