Afbeelding

Juwelier Klaas Oosterhof nu in Roggenstraat, tegenover Hudson Bay

Partnerbijdrages

Deze zomer heeft Juwelier Klaas Oosterhof na heel veel jaren besloten de Diezerstraat te verlaten en verder te gaan in het nieuwe bruisende centrum van Zwolle: de Roggenstraat.

“Ons nieuwe pand heeft een heel bijzondere uitstraling gekregen. Op de eerste etage hebben we een speciale trouwringenshop gecreëerd.”
Juwelier Klaas Oosterhof is natuurlijk al zijn hele leven toonaangevend voor trouwringen van de aller beste Topfabrikanten uit Nederland en heel Europa. “Al meer dan 50 jaar zijn we de nummer 1 voor trouwringenvoordeel in Noord Nederland. Kwaliteit, stijl, klasse en prijs blijft ons motto, 250.000 bruidsparen gingen jullie voor.”

Voor de komende weken kon Juwelier Klaas Oosterhof een leverancier verleiden zijn actie met de tweede trouwring gratis te verlengen als openingsaanbieding. “Profiteer de komende maand van deze aanbieding. Maar we blijven ook gewoon juwelier met onze uitgebreide collectie gouden en zilveren sieraden en we blijven ook uw reparaties verzorgen. Batterijen verwisselen we terwijl u wacht.”